Zamieszczone przez piotrek_os
Zanim złamiemy ciszę wyborczą>>
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez piotrek_osJa sie dziwie dlaczego do sejmu, senatu nie biora ludzi z odpowiednim wykształceniem.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Gdyby głosy ludzi z wyżyn (finansowych, biznesowych, czy towarzyskich) miałyby być (oficjalnie) ważniejsze od głosów "mętów społecznych" - wtedy nasza demokracja byłaby chyba zbliżona do demokracji starożytnej (greckiej)... Równość, to równość. Poza tym już dawno wykazano, że demokracja jest ustrojem równie niedoskonałym, jak komunizm, lub kapitalizm...Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
U mnie PO lub RPP
PiS?
Dla mnie wygrana/program PiSu to:
- gnębienie porzedniego rządu komisje śledcze/komisje komisji/ komisjie komisji komisji
- skupienie się na smoleńsku... oczywiście nie na prawdzie ale na dopasowani wszystkiego tak by był to spisek PO i Rosji.
jak się z tym uporają to zaczną gnębić prywaciarzy... mali przedsiębiorcy to przestępcy którzy tylko szukają sposób na kantowanie
Oczywiście jak obiecali pewnie tak zrobią i wspomogą wszystkich... a skąd wezmą pieniądze? A kogo to obchodzi... kolejne rządy będą się martwić zadłużeniem
Dla mnie PiS pokazał że jest bandą oszustów i kłamców jednym...
Wstawianiem się za "Staruchem" i robieniem z niego i "kiboli" ofiar PO. Trzeba być ŚLEPYM by nie widzieć co "Ci ludzie" wyprawiają... Sorry... ale jak prezes Kaczyński nie potrafi przyznać że to są bandyci... to gdzie tu konsekwentna i ostra walka z łamaniem prawa?
Może zaczną ich ułaskawiać jak poprą PiS w wyborach?
Osobiście życzę każdemu wyborcy PiS by kiedyś stał się ofiarą takiego "Starucha" za którym poręczyli jego wybrańcy.
pzdr
BTW... osobiście jak coś do kogoś mam to to mówię... Gadanie prezesa Kaczyńskiego o Merkel to takie sranie w banie... ja wiem ale nie powiem. Jak nie chce mówi to niech milczy. gada o twardej i silnej polityce a gdyba coś pod nosem jakby miał urojenia na poziomie Macierewicza. twierdzi że się Niemców nie obawia... ale nie powie. To gdzie ta silna i odważna polityka?Adam
Komentarz
-
-
Ten kawał idealnie pasuje do tego ( beznadziejnego i zupełnie niepotrzebnego tematu)
Lucyfer w piekle przeprowadza inspekcje. Podchodzi do pierwszego kotła, którego pilnuje aż 10 diabłów i pyta:
-dlaczego aż 10 diabłów pilnuje tego kotła?
-bo w tym kotle gotują się Amerykanie, oni są ambitni i każdy co chwilę usiłuje wyskoczyć
Lucyfer idzie dalej i zauważa kocioł, a przy nim 5 diabłów. Podchodzi i pyta:
-czy tu tylko 5 diabłów wystarczy?
-tak, w kotle gotują się Anglicy, są ambitni, ale przy tym trochę flegmatyczni więc 5 wystarczy
Następnie lucyfer podchodzi do kotła przy którym stoi jeden diabeł i zadaje mu pytanie:
-czy Ty tu sam wystarczysz, aby przypilnować kotła?
-tak bo w kotle gotują się Niemcy, to zdyscyplinowany naród, więc jeden diabeł wystarczy
Lucyfer idąc dalej zauważa kocioł, którego nikt nie pilnuje. Chodzi i szuka jakiegoś diabła, który by mu wyjaśnił zaistniałą sytuację, aż w końcu znajduje gdzieś odpoczywającego diabła, więc podchodzi i pyta:
-dlaczego nikt nie pilnuje tego kotła?
-bo w nim znajdują się Polacy
-Czy Ci ludzie nie chcą wydostać się z tego kotła?
-ależ chcą, tylko jak już jeden próbuje się wydostać i wspina się na ściankę, to reszta go łapie i ściąga z powrotem na dół
...a potem dziwimy się dlaczego inne narody z nas się śmieją.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
Komentarz